STAND SPACE WITHOUT STAND

Maximale visibiliteit en uitstraling

Wanneer je kiest voor standruimte exclusief standbouw kun je zelf voor de gehuurde oppervlakte een stand ontwerpen en inrichten.

Er zijn vele manieren om jouw stand zo te ontwerpen dat je een unieke uitstraling hebt die past bij jouw organisatie. Uiteraard is het belangrijk dat je van te voren weet met welk doel je deelneemt aan eRIC en welke boodschap de stand moet overbrengen.

Reserveer direct jouw stand exclusief standbouw

Kunnen wij u helpen?

Kunnen wij je helpen met meer informatie of een advies op maat?

Sander Hesseling
Sander Hesseling
Founder
sander@exporic.nl
+31 (0)40 297 94 93

Jill Oomen
Jill Oomen
Account Manager
jill@ogz.nl
+31 (0)40 297 94 93

Extra exposure

Extra exposure

Het is zeer denkbaar dat je als exposant de behoefte hebt om jouw materiaal, product en / of innovatie op een spectaculaire wijze wil tonen aan de vakbezoeker. Het voormalig vliegveld heeft hiervoor uitgebreide en vrijwel alles omvattende mogelijkheden. Voor informatie kun je contact opnemen met Sander Hesseling, “we gaan voor het maximaal haalbare resultaat”.

Brochure aanvragen

Na het invullen van het formulier ontvang je een digitale brochure en neemt een van onze experts contact met je op voor een maatwerkoplossing.

Uniforme standbouw

Liever eenvoud? Een standruimte inclusief standbouw is een eenvoudige en laagdrempelige manier om deel te nemen aan eRIC. Omdat jouw stand al door ons opgebouwd wordt, scheelt dit je tijd en kosten.

Meer informatie