XVR Simulation

XVR Simulation

XVR Simulation gelooft in het verbeteren van de vaardigheden en expertise van hulpverleners en incidentbestrijders door middel van simulatie. Dit doen we door flexibele software te creëren waar leren centraal staat en de instructeur de controle heeft. Al onze programma’s bieden een meeslepende leeromgeving voor alle niveaus en is te gebruiken bij zowel mono- als multidisciplinaire trainingen.

XVR heeft een groot aantal trainingsomgevingen die gevuld kunnen worden vanuit onze bibliotheek met realistische modellen van gebouwen, voertuigen en objecten. XVR Simulation biedt de gebruiker hierbij ongeëvenaarde vrijheid en opties om hun eigen trainingsomgeving en -scenario te maken, waarbij het zelfs mogelijk is om lokale situaties en incidenten na te bouwen.

Het XVR Platform biedt een betaalbare, flexibele en zeer effectieve trainingsmethode. Het is een zeer waardevolle toevoeging om de traditionele praktijktrainingen, waarbij er een makkelijk reproduceerbare leerervaring tegen zeer lage kosten geboden wordt. 

XVR Simulation is de wereld marktleider op het gebied van simulatiesoftware voor hulpdiensten met meer dan 275 trainingsorganisaties in 45 landen die XVR gebruiken om 150.000 hulpverleners per jaar te trainen. XVR heeft ruim 30 partners wereldwijd om gebruikers lokale ondersteuning te bieden. De belangrijkste XVR gebruikers zijn scholen, trainingscentra en hulpdiensten.