Wiegel Transport Equipment

Wiegel Transport Equipment

Wiegel Transport Equipment is uw partner voor A-merk systemen op lichte en zware bedrijfsvoertuigen. Met vestigingen in Nederland, België en Duitsland staan wij klaar om de oplossing te verzorgen en ondersteuning te verlenen die u nodig heeft.

Belangrijke pijlers

Het activiteiten- en productprogramma is gericht op de pijlers motion, energy, visibility en support. Binnen deze vier hoofdgroepen treedt Wiegel op als ‘system integrator’ die klanten helpt om de beste strategie te kiezen. Oplossingen worden geboden aan onder andere carrosseriebouwers, bedrijfswageninrichters en fleetowners.

motion, energy, visibility en support

Productprogramma

Met de pijler motion ondersteunt Wiegel het efficiënt verplaatsen van ladingen met lieren, laadkranen, laadplateaus en radiografische bedieningen. De pijler energy gaat over; opslaan, omvormen, verdelen en opwekken van elektrische energie. Bij visibility staat veiligheid en goed zicht centraal met camera-monitor systemen, signaal- en werkverlichting. Het leveringsprogramma is samengesteld uit A-merken als Warn, Lodar, Penny Hydraulics, Mastervolt, VoltStar, Federal Signal en Orlaco. 

Productprogramma Wiegel Transport Equipment

Tot op de beurs!

Bezoek stand E41 en bekijk onze oplossingen voor overheidsdiensten en commerciële dienstverleners. Mooi innovaties zijn bijvoorbeeld het kortzichtcamera-systeem voor de brandweer en autolaadkranen voor gemeentes. Ook tonen we werkverlichting die is ontworpen om in de nacht de juiste hoek te verlichten. Wij kijken ernaar uit om meer te mogen vertellen en voor uw uitdaging een passende systeemoplossing te bieden.