VTN Veiligheidstechniek Nederland | Miele Professional

VTN Veiligheidstechniek Nederland | Miele Professional

Al ruim 40 jaar levert en onderhoudt VTN Veiligheidstechniek Nederland hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen die de veiligheid vergroten van mensen in gevaarlijke werksituaties en omgevingen. Hiermee zijn wij een toonaangevende totaalleverancier voor brandweer, politie, defensie en industrie in onder andere Nederland, België en Duitsland.

In Miele Professional hebben we een partner gevonden die eenzelfde hoge standaarden hanteert in zowel het productieproces als de producten en service.

Apparaten van Miele Professional worden ontwikkeld door de ingenieurs van Miele, en bieden kwaliteit waarop men kan vertrouwen. Zo kunnen we, zoals geen ander in deze bedrijfstak, een lange levensduur van onze producten en 100% kwaliteit garanderen, in alles wat we doen.

Dankzij de professionele wasserijtechniek van Miele is een economische en beschermende behandeling van de beschermende werkkleding ter plaatse op de werkplek mogelijk. Naast de juiste reiniging van de beschermende kleding bieden de vaatwasmachines van Miele Professional - afgestemd op de fabrikantinformatie - speciale spoelprogramma's voor zuurstofmaskers. Afhankelijk van het aantal zuurstofmaskers biedt deze vorm van reiniging een efficiënt alternatief voor de wasmachine.

VTN en Miele Professional laten u tijdens de beurs eRIC gezamenlijk kennis maken met de Adembescherming werkplaats 2.0, waarvan de eerste werkplaats spoedig wordt opgeleverd in Utrecht.