Vonk B.V.

Vonk B.V.

Familiebedrijf Vonk B.V. beschikt sinds 1989 over een breed scala aan kunststof spuitgegoten en rotatiemal gefabriceerde koffers en kisten van Peli Products. Ook leveren we (maatwerk) aluminium kisten, flightcases en 19”racks. In en op onze kisten en koffers kunnen we vele maatwerkoplossingen aanbieden. En stevige mobiele kunststof bureaus met lades en robuuste mobiele ladekasten van kunststof, beide geschikt voor gebruik in het buitenterrein.

We hebben een ruim assortiment aan professionele mobiele verlichting, zoals zaklampen, werklampen, hoofd-helmlampen, handlampen en staaflampen. Van explosieveilig tot tactisch, in vele vormen en maten, waardoor (professionele) gebruikers een ruime keuze hebben. Mobiele LED lichtunits in een kunststof behuizing op netvoeding en op accu voor tot wel 24 uur licht.

Verder hebben we temperatuur gecontroleerde transportkisten en -boxen, zonder energiebron, voor het meerdaags vervoer van temperatuurgevoelige materialen, van medicijnen tot weefsel, van vaccins tot bloedplasma.

En we leveren Searchmarkers, felgekleurde markeringsblokjes voor het markeren van gevaarlijke objecten in het veld. Lichtgewicht en zichtbaar met vele lichtsoorten.