Texport GmbH

Texport GmbH

TEXPORT® – Stand E75

Iedereen die geïnteresseerd is in brandbestrijding, moet de TEXPORT®-stand tijdens de eRIC-beurs bezoeken, waar het bedrijf zijn volledige assortiment hoogwaardige beschermende kledingoplossingen en nieuwste ontwikkelingen zal presenteren.

Als premium fabrikant van hoogwaardige beschermende uitrusting voor brandweerlieden die in extreme omstandigheden werken, combineert TEXPORT® ergonomie, een innovatief ontwerp en hoogwaardige stoffen om kleding te produceren die nieuwe normen stelt op het gebied van comfort en bescherming.

Het assortiment brandweerpakken en reddingsoveralls van het bedrijf is ontworpen om te voldoen aan de specifieke en evoluerende behoeften van moderne brandbestrijding. Alle producten worden in eigen huis vervaardigd in de eigen fabrieken van TEXPORT® en zorgen voor duurzame kwaliteitscontrole tijdens het hele proces.

De gespecialiseerde experts van TEXPORT® hebben baanbrekende gepatenteerde ontwerpkenmerken ontwikkeld die de ergonomie verbeteren, de bewegingsvrijheid vergroten en het risico op hittestress verminderen, terwijl tegelijkertijd de bescherming en het comfort voor de drager worden verbeterd. Baanbrekende innovaties bieden extra bescherming voor veelvoorkomende risicogebieden zoals schouders, polsen en gewrichten, en zorgen ervoor dat alle TEXPORT®-kledingstukken duurzaam blijven presteren gedurende hun hele operationele levensduur.

Meer en meer brandweer- en reddingsdiensten in Europa, Zuid-Amerika, China en het Verre Oosten kiezen TEXPORT® om hun brandweerlieden te beschermen, omdat de producten van het bedrijf consequent beter presteren dan de concurrentie, zowel in ergonomische tests als in proeven met testpersonen.