Resqtec - Zumro B.V.

Resqtec - Zumro B.V.

Met passie en overtuiging ontwikkelt en innoveert Resqtec al meer dan 50 jaar reddings- en vliegtuigbergingsapparatuur. Wij, als Nederlands familiebedrijf ondersteunen reddingsteams over de hele wereld, of de operatie nu licht of zwaar gereedschap vereist, Resqtec heeft de juiste apparatuur voor elke inzet.

Apparatuur die is ontwikkeld vanuit een totaal reddingsperspectief. Algehele oplossingen om aan alle reddingsbehoeften te voldoen, ongeacht welk scenario. Zelfverzekerde en slimme uitrusting om elke missie te ondersteunen voor snelle en veilige resultaten. Onze producten zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek in combinatie met de nieuwste technologische inzichten en materialen - om te onderwijzen, maar ook om te leren van gebruikers - om de kennis van vandaag om te zetten in de verbeteringen van morgen.

Resqtec is altijd op zoek naar manieren om u betere prestaties te geven en kostbare tijd te besparen. Onze prioriteit is om goed te luisteren naar de behoeften van reddingsteams en deze kennis te implementeren in onze innovaties. Door dit contact met gebruikers wordt onze apparatuur voortdurend verder ontwikkeld om perfectie te bereiken.

Bij het ontwerpen van nieuwe apparatuur ligt onze focus op het creëren van gereedschappen die voor meerdere toepassingen kunnen worden gebruikt, of het nu gaat om de bevrijding van beknelde personen  uit voertuigen, zware ongevallen (Heavy Rescue) of USAR. In het heetst van de strijd wilt u geïntegreerde en modulaire producten waarmee u elke situatie aankunt. Dit resulteert in; met minimale apparatuur om uit te kiezen wanneer de klok tikt, het maximale resultaat dat zelfs de meest complexe situaties aan kan.

DEDICATED TO RESCUE, DEDICATED TO YOU