RAE Benelux

RAE Benelux

RAE Benelux is de marktleider op het gebied van (draadloze) gasdetectie!

Dit maakt ons uw detectiespecialist voor o.a. gasdetectie meters. Wij bieden met onze gasdetectie apparatuur protectie door detectie.

RAE Benelux is specialist in gasdetectie - en overige gevaarlijke stoffen. Produceert en ontwerpt (draadloze) gasdetectoren voor uw veiligheid. Het assortiment is breed, waaronder PID-meters voor het meten van VOC's (vluchtige organische componenten), multi gasmonitoren voor het betreden van o.a. besloten ruimten. Wilt u de kalibratie zelf doen? Dat kan met de getoonde ijkgassen en afsluiters.

Speciaal voor u samengesteld: Containermeetkoffers zijn voor het betreden van besloten ruimten (container). Het sterkste punt is dan ook draadloze gasdetectie en PID meters. Er is ook een breed aanbod aan enkel gasmeters en gasmeetbuisjes. Bekijk ook de kalibratie en de service, ons verhuurprogramma en onze gasmeetcursus.

RAE Benelux is een onderdeel van de Amerikaanse fabrikant RAE Systems in Californië. In enkele jaren tijd hebben wij onze vestiging weten te ontwikkelen tot de grootste gasdetectieleverancier in de Benelux.

De kracht komt uit ons gamma aan wireless multi-gasdetectoren en enkelgasmeters waar eventueel PID-metingen ook mee uitgevoerd kunnen worden. De beste hoogwaardige PID-meters voor het meten van VOC’s tegen de beste prijzen.