QRS Healthcare

https://www.qrs.nl

Standnr: E150

QRS Healthcare

QRS is leverancier en specialist in medische hulpmiddelen, apparatuur en verbruiksartikelen voor de zorgprofessional. Met een uitgebreid assortiment en advies op maat leveren we direct aan ziekenhuizen, privéklinieken, ambulancediensten en zorginstellingen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij we samen met de zorg het verschil maken. Dat is wat ons drijft. Ons team van experts is altijd op zoek naar innovatieve mogelijkheden en oplossingen om het werk voor zorgprofessionals te verbeteren.

Bij QRS kunt u terecht voor:

  • een compleet assortiment aan medische gebruiks- en verbruiksmiddelen
  • producten op het gebied van hygiëne en infectiepreventie
  • medische apparatuur en inrichting
  • service en onderhoud op medische apparatuur
  • vakkundig advies

QRS is al jarenlang actief binnen de medische branche en vormt een betrouwbare partner. Sinds 2019 is QRS onderdeel van de internationale Asker Healthcare Group, een Europese leverancier en kennispartner in meerdere landen in Europa, met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. Samen streven wij ernaar om de gezondheidszorg betaalbaar te houden door het verbeteren van de kwaliteit. Dit zowel voor de zorggebruiker als voor de zorg en met oog voor het milieu.

Kortom, QRS is uw expert voor de levering van medische gerelateerde producten. Daarnaast bieden wij service en onderhoud voor uw medische apparatuur en denken met u mee. Samen met klanten en leveranciers gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing om zo de juiste zorg te kunnen verlenen. Met de juiste producten, tegen een scherpe prijs en van hoge kwaliteit.