MSA Safety

MSA Safety

MSA GALLET F1XF HELM

Gallet F1XF

De iconische brandweerhelm, de upgrade.

Gedragen door miljoenen brandweerlieden over de hele wereld, hebben generaties van onze F1 helmen levens gered sinds 1985. In die tijd is MSA voortdurend blijven innoveren en biedt het u de nieuwste verbeteringen aan uw meest vertrouwde oplossing.

Ontwikkeld voor brandweerlieden, met brandweerlieden, de GALLET F1XF brengt onze toewijding aan veiligheid en innovatie tot leven - van het oorspronkelijke ontwerp tot elke upgrade en nieuwe accessoire.

Ontdek meer hier.

 

MSA GALLET F2XR REDDINGSHELM

Gallet F2XR

Een nieuw tijdperk van hoofdbescherming

In een snel veranderende wereld, blijft MSA de standaard zetten voor state-of-the-art hoofdbescherming. Maak kennis met het helmplatform dat zich aanpast aan nieuwe gevaren.

Ontworpen voor de uitdagingen van een veranderend klimaat, is het de enige helm in zijn soort De GALLET F2XR is getest en gecertificeerd voor bosbrandbestrijding, technische reddingsacties, stedelijke zoek- en reddingsacties, klimmen en reddingsacties te water.

Lees meer over deze helm hier.

 

M1 ADEMLUCHTTOESTEL

M1 Breathing Aparatus

Verbindt u met de toekomst van adembescherming

MSA's meest geavanceerde systeem tot nu toe is er om u verbonden te houden. Met uw team, met de leiding van het incident en met wat er op de plaats van het incident gebeurt.

Krachtige en betrouwbare connectiviteit vormt de kern van ons M1 ADEMLUCHTTOESTEL systeem. Met eenvoudige toegang tot de cloud, met moeiteloze monitoring en betrouwbare gegevens, de M1 is er.

Meer informatie over M1 SCBA hier.

 

LUNAR™ BLIJF VERBONDEN. BLIJF BESCHERMD

LUNAR

We hebben de toekomst van brandbestrijding gezien. En hij past in uw hand.

LUNAR™, onderdeel van het MSA Connected Firefighter Platform, is een handheld, draadloos apparaat om een ploeg verbonden te houden wanneer dat het belangrijkst is, in de meest onvoorspelbare situaties. LUNAR kan worden gebruikt door elke brandweerman ter plaatse, Met of zonder ademlucht, en is uitgerust met Firefighting Assisting Search Technology (F.A.S.T), randdetectie verbeterde thermische beeldvorming en connectiviteit om een "alles in één" veiligheidsoplossing te bieden."

Meer informatie over Lunar™ vindt u hier.

 

FIRE GRID

Fire Grid

Eén locatie voor uw informatie. Altijd en overall toegankelijk.

FireGrid - een cloud-based softwareplatform dat overal toegankelijk is - is een belangrijk onderdeel van MSA's Connected Firefighter ecosysteem. Het helpt de veiligheid van brandweerlieden te verbeteren door slimme gegevens te verzamelen om de mogelijkheden van een afdeling voor het beheer van producten, mensen en processen te vergroten.

Ter plaatse verzamelde informatie van producten is beschikbaar voor onmiddellijk gebruik of opgeslagen voor rapportage achteraf. FireGrid kan worden gebruikt door de commandant van het incident, iemand die op afstand toezicht houdt buiten de locatie, een beheerder van het wagenpark of zelfs een opleidingsfunctionaris.

Maak hier kennis met Fire Grid.

 

MSA BRISTOL BRANDBESCHERMENDE KLEDING

MSA BRISTOL

Hoogwaardige beschermende kleding voor brandweerorganisaties. Voorheen Bristol Uniforms, nu onderdeel van de MSA-familie.

De gecombineerde expertise van zowel Bristol Uniforms als MSA Safety verbetert en versterkt het aanbod aan brandweerorganisaties en biedt nu top-tot-teen bescherming aan brandweerlieden over de hele wereld.

Ontdek meer over MSA Bristol brandbeschermende kleding hier.