Mastertent BV

Mastertent BV

MASTERTENT noodtent bij elke noodsituatie

Wanneer elke seconde telt, en snelle hulp geboden is…

De noodtenten van MASTERTENT zijn snel gebruiksklaar en ondersteunen een professionele reddingsactie optimaal. De noodtenten, ook wel EHBO-tenten genoemd, bieden volledige privacy.
 

Snelle inzet bij nood

Bij een noodsituatie is snelheid van handelen cruciaal. Onze complete noodtent staan binnen 5 minuten, inclusief zijwanden en waterdoorlatend grondzeil. Zonder gebruik van gereedschap en stroom! De hulpverleningstenten van MASTERTENT worden ingezet bij verschillende noodsituaties, zoals bij ongevallen, politie- en brandweertaken en bij berging. Maar ze worden ook gebruikt bij natuurrampen, door het Rode Kruis, bij personencontrole of als EHBO- post bij evenementen. De EHBO-tenten bieden een veilig en functioneel onderkomen voor hulpverleners en professionals en voor slachtoffers en gewonden.

Bekijk hier de instructiefilm van MASTERTENT over het opzetten en invouwen van de easy up hulptent voor het Rode Kruis en de RAV (Regionale Ambulance Voorziening).

 

Waterdicht en brandwerend

De MASTERTENT hulptenten zijn van zeer hoge kwaliteit. Het productieproces van een hulptent wordt continu gemonitord. Alleen zo kunnen we easy up tenten aanbieden die stabiel en veilig zijn. De 100% waterdichte en brandwerende materialen garanderen een optimale bescherming bij de redding en verzorging van gewonden en overlevenden. Ook worden onze noodtenten ingezet als informatiecentrum bij de coördinatie van hulp bij (natuur)rampen en ongevallen. De hulpverleningstenten zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. En als nodig kunnen meerdere tenten aan elkaar gekoppeld worden.

Volledige privacy

Volledige privacy

Onze noodtenten kunnen volledig worden afgesloten met behulp van zijwanden. Zo wordt bescherming geboden tegen nieuwsgierige blikken van omstanders en journalisten. Kwetsbare slachtoffers en gewonden kunnen discreet behandeld en verzorgd worden.

Scheidingswanden
In de noodtent kunnen ook speciaal ontwikkelde scheidingswanden opgehangen worden. Met deze afscheiding worden snel aparte kamers gecreëerd in één tent.

Complete noodhulptent - MASTERTENT Kit rescue

Complete noodhulptent - MASTERTENT Kit rescue

MASTERTENT levert complete noodtenten. Met een waterdoorlatend grondzeil voor een schone ondergrond. Speciaal voor de hulpverlening heeft MASTERTENT de kit Rescue ontwikkeld. Een pakket dat bestaat uit een set van zijwanden. Voorzien van muskietengaas, oprolbare ramen en oprolbare verduistering. Ook zijn de zijwanden aan de onderkant voorzien van PVC met modderflap en een speciaal tunnelsysteem. Dit tunnelsysteem is makkelijk te koppelen aan het grondzeil, dat is gemaakt van open antislip materiaal. Dit zorgt voor een absorberende werking.

Bekijk hier de animatie video over de MASTERTENT noodtent.

3D-configurator

3D-configurator

Met onze 3D- configurator heeft u de mogelijkheid om alvast uw noodtent samen te stellen. In een paar stappen kunt u aangeven hoe groot de vouwtent moet zijn en of u de tent wilt bedrukken.

Meer weten over de noodhulptent?
Wilt u meer informatie over de MASTERTENT noodtenten? Wij vertellen u er graag meer over. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.