Masters Of Gloves bv

Masters Of Gloves bv

Masters of Gloves is een jong en dynamisch bedrijf actief in de ontwikkeling van handschoenen voor strijdkrachten, politie, brandweer en reddingsteams. Onze missie is handschoenen te maken voor mensen die burgers beschermen in alledaagse of zware en zelfs levensbedreigende omstandigheden.

Elk MoG-project wordt vanaf nul opgebouwd, waarbij we inspelen op de kritische behoeften van de eindgebruiker, omdat we sterk geloven in co-creatie. Door het proces van design thinking, waarbij producten tot stand komen door de interactie van ontwerpers en gebruikers, krijgen onze handschoenen organisch vorm en worden ze voortdurend geëvalueerd op basis van fysieke kenmerken en prestatieniveaus.

Onze portfolio omvat hoofdzakelijk handschoenen voor tactische toepassingen zoals snij- en prikwerende handschoenen, maar ook types voor alle roping toepassingen (Fast Roping, abseiling, ...), anti-oproer, vlamvertragende en waterafstotende handschoenen, en enkele types die inzetbaar zijn binnen reddingsteams en interventies door brandweer. Aanvullend zijn wij continu bezig met nieuwe ontwikkelingen in functie van tenders of speciale projecten voor tal van (tactische) divisies wereldwijd.