LION Protects B.V.

LION Protects B.V.

LION is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het gebruik van slimme technologie om levensreddende producten te ontwikkelen. Onze visie is geavanceerde technologie toe te passen om wereldwijd de veiligheid van eerstehulpverleners te verbeteren. Bij LION werken we gepassioneerd aan het wegnemen van potentiële gevaren bij trainingen zonder het realisme en de doelgerichtheid op te offeren. Dit zodat de eerstehulpverleners voorbereid zijn op het echte werk. Voor ons betekent echte brandveiligheid: geen compromis maken in het beschermen van de eerstehulpverleners voor, tijdens of na het incident. 

VOOR

Alles begint met training. LION maakt oefenmiddelen om uw team klaar te stomen voor elk noodscenario. Met digitale brandsimulators, rookgeneratoren, IBGS trainings materialen en meer, kan uw team verschillende brandscenario's uitvoeren en zich voorbereiden op het ergste.

TIJDENS

LIONs uitrukkleding en kazernekleding zijn duurzaam en comfortabel. Met doordachte details zoals inzetranden voor een groter bewegingsbereik, slijtagebestendige materialen en ergonomische pasvormen gaan onze uitrustingen levenslang mee. 

NA

Zorg dat je uitrusting de uitdaging aankan met LION TotalCare®. We bieden hiervoor reparatie, asset management en reiniging van uw complete uitrusting en trainingsproducten aan. 

De associatie tussen HAAGEN en LION uitgelegd: HAAGEN werd in 2012 door LION overgenomen. Als een logische stap in deze acquisitie werd in 2019 de naam “HAAGEN” uit de markt genomen en vervangen door “LION”. Met het behoud van alle ervaring, kennis en technologische resources gaan we ervanuit dat we de komen jaren voor groei kunnen zorgen binnen LION.