Hiltra Barneveld B.V.

https://www.hiltra.com

Standnr: E57

Hiltra Barneveld B.V.

Hiltra Barneveld BV is ruim 40 jaar prominent aanwezig op de Europese markt als producent van opslagsystemen voor verpakte gevaarlijke (ADR) stoffen conform PGS 15 en al ruim 12 jaar op het gebied van opslag- en laadstations voor lithium-ion energiedragers conform PGS 37-1&2.

Bij de realisatie van een juiste opslag- of laadvoorziening zijn er wat ons betreft twee belangrijke uitgangspunten; De bouw- en milieuwetgeving en de manier waarop stoffen of energiedragers binnen een organisatie kunnen worden gebruikt. Meer concreet: uw logistiek en werkwijze.
In deze twee punten vindt u onder meer de toegevoegde waarde van Hiltra.

De regelgeving zit vaak complex in elkaar en maakt het niet makkelijk om snel tot de juiste oplossing te komen. Indien gewenst kunnen wij op uw locatie adviseren en zo nodig de contacten tussen U als gebruiker en de diverse overheidsinstanties of verzekeraars mee begeleiden.

Naast opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen en lithium-ion energiedragers worden onze opslagsystemen ook ingezet als technische installatieruimte. Hierbij kunt denken aan allerhande toepassingen zoals bijvoorbeeld: pompinstallaties, brandblussystemen, kleppenhuizen, waterbehandeling, koelruimtes, spuitapparatuur en doseerruimtes. We bouwen (semi-prefab) installatieruimten op uw specificatie, maar bieden uiteraard ook standaardoplossingen.

Wij bieden u een slagvaardige organisatie met servicegerichte medewerkers en adviseurs die door jarenlange ervaring en kennis door en door zijn met de advisering en vervaardiging van opslagsystemen volgens de meest recente bouw- en milieuwetgeving bekend zijn.

Met onze ruime ervaring en knowhow in de productie van voornoemde opslagsystemen bieden wij u de garantie op een werkbare en vooral bedrijfszekere oplossing afgestemd op uw situatie. 

Heeft u vragen over de opslag van en het werken met gevaarlijke stoffen of lithium-ion energiedragers? Ons team van adviseurs is u graag behulpzaam. Een persoonlijk advies op locatie van een vrijblijvende offerte rekenen wij uiteraard ook tot onze standaard werkwijze.