GROSC BV

https://grosc.com

Standnr: E208

GROSC BV

Original Openstage Xpert 6010p

Tijdens eRIC vindt u GROSC op het meldkamerplein. We demonstreren daar een volledig functioneel OpenScape Xpert arbitragesysteem, plus een aantal zeer waardevolle toevoegingen. 

5 redenen om onze stand te bezoeken

GROSC is Unify OpenScape Xpert specialist van het eerste uur. Ons opleidingsniveau en onze jarenlange ervaring heeft ons de hoogst mogelijke partnerstatus opgeleverd bij Atos Unify. Daarnaast beschikt GROSC over een eigen ontwikkelafdeling die het standaard portfolio verrijkt met integraties en toevoegingen zoals die door klanten op aangevraagd zijn. We demonstreren deze oplossingen graag in het echt. Daarom geven we u 5 (of 6) redenen om onze stand te bezoeken:

 1. Contactcenter Integratie
  Kiezen tussen contactcenter of arbitrage in uw meldkamer? GROSC biedt het beste van beide! Callcenter features als wachtrijmeldingen en real-time informatie over wachtrijen komen beschikbaar voor inkomende oproepen, terwijl de afhandeling van de oproep op het vertrouwde OpenScape arbitragesysteem plaatsvindt.
   
 2. Click-to-dial
  Wilt u uw meldkamer medewerkers tijd laten besparen en meer werkgemak bieden? Maak dan gebruik van click-to-dial vanaf een (standaard) werkplek. Hiermee bellen uw centralisten direct vanuit een telefoonboek of webpage? We laten u graag zien wat de mogelijkheden voor u zijn.
   
 3. Op maat voor uw omgeving
  Benieuwd hoe de uitgebreide standaard mogelijkheden in uw OT- en IT omgevingen passen? Onze specialisten zoeken samen met u graag naar de perfecte oplossing.
   
 4. Last Call Repeat
  Eenvoudig en snel uw laatst gevoerde gesprek terugluisteren? In nauwe samenwerking met een Voice Recording leverancier ontwikkelde GROSC een interface waarmee u direct vanaf het arbitragetoestel het meest recente gesprek raadpleegt.
   
 5. Real time en historische rapportagemogelijkheden
  Welke meldtafel is beschikbaar voor het ontvangen van oproepen en welke is in gesprek? Wat is de gemiddelde gespreksduur? Hoeveel gesprekken komen er binnen per dienst en discipline? Hoelang duurt het voordat er wordt opgenomen? Dat én veel meer wordt inzichtelijk gemaakt met de uitgebreide rapportagemogelijkheden van Viewpoint.
   
 6. One more Thing ... Next Generation 112 
  Heeft u vragen over Next Generation 112? Stel ze ons gerust.
  Op 28 en 29 april bezochten wij de EENA Conference in Marseille om de ontwikkelingen van de volgende generatie 112 te volgen. Wij staan in nauw contact met Atos over de oplossingen die we kunnen bieden. 


Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw meldkamer of control room?
Wij verwelkomen u graag op onze stand. Bent u niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken? Dan demonstreren wij de genoemde mogelijkheden net zo eenvoudig bij u op locatie. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze specialisten. We staan voor u klaar!

 

GROSC aanwezig op eRIC