FireWare

FireWare

FireWare stelt hulpverleners overal ter wereld in staat zo realistisch mogelijk te oefenen. Het prikkelen van zoveel mogelijk zintuigen vanuit onze theater-technische oorsprong onderscheidt ons van anderen. Zo helpen wij hulpverleners vakbekwaam te worden en te blijven.

Natuurlijk heeft FireWare een compleet aanbod aan oefenmaterialen, zoals rookmachines, blustrainers en oefenblusmiddelen, maar er is ook ruimte voor een andere kijk op trainen, door het inzetten van de demonstratieproducten of de projectiecabine F.I.I.T.. Met onze veelzijdige oefenmaterialen haal je eenvoudig een compleet scenario in huis om cursisten kennis te laten maken met de praktijk.

Tijdens de ERIC 2020 kan elke bezoeker de unieke trainingsbeleving van de F.I.I.T. zelf ervaren. Een interactieve projectiecabine met talloze oefenmogelijkheden en aandacht voor de wens van de klant. Co-creatie is een speerpunt binnen FireWare. Samen met de klant bedenken, ontwerpen en realiseren we projecten als een didactische escaperoom of een mobiele blusunit voor BHV-toepassingen of een BVL-voorlichtingsvoertuig om het publiek op een ludieke maar effectieve manier te informeren over veiligheid.

Wil je met ons van gedachten wisselen? We zien je graag bij stand E42!