Faes

Faes

The Packaging People

Bij Faes zijn we al 35 jaar gefascineerd door de vraag hoe we waardevolle of kwetsbare producten het best kunnen verpakken. Verpakking als product en als proces: we geloven nog steeds dat het elke keer beter kan. Met kennis, ervaring en creativiteit maken we oplossingen écht passend. Door ‘out-of-the-box’ te denken, komt de inhoud optimaal tot zijn recht, en verloopt het verpakkingsproces efficiënter, praktischer, duurzamer en soepeler. Het geheim van maatwerk is een perfecte samenwerking.

Faes is vanuit de Brainport regio internationaal actief in value-driven marktsegmenten. We werken rechtstreeks voor relaties als ASML en toeleveranciers, Ministerie van Defensie en Philips Healthcare. Via een netwerk van partners leveren we diverse merken koffers en kisten door heel Europa.

Faes, ooit begonnen als een flightcase bouwer, is een alleskunner op het gebied van industrieel verpakken. Het team van Faes vormt samen ‘The Packaging People’, een groep experts met jarenlange ervaring in maatwerkverpakkingen, verpakkingsdiensten en verpakkingsmanagement. Met welke passende oplossing kunnen we jou helpen?

 

Compleet voorbereid bij veiligheidsdreiging

Kunnen vertrouwen op gedegen apparatuur is essentieel wanneer het gaat om veiligheid. Dit begint al bij het transport ervan.

Algemene veiligheid is elke dag opnieuw van belang. Het gaat veelal gepaard met techniek en de laatste ontwikkelingen op dat gebied. In het steeds groter wordende digitale landschap zijn onderwerpen als cybersecurity en connectiviteit steeds belangrijkere onderwerpen.

Hier komen vaak fysieke producten aan te pas, zoals drones, IT apparatuur en camera systemen. The Packaging People helpen de producenten en toeleveranciers hiervan met verpakkingen om dit vaak kostbaar materieel in op te bergen en vervoeren. Maar ook voor strategische- en tactische goederen en veiligheids- en reddingsmiddelen hebben wij de perfecte verpakking. Een veilig gevoel.