EAL Apeldoorn B.V.

http://eal.nl

Standnr: E210

EAL Apeldoorn B.V.

EAL bestaat al sinds 1972 en buiten onze Nederlandse vestigingen in Apeldoorn en Amsterdam (WTC Schiphol) zijn er vestigingen in Luxemburg.

De producten portefeuille van EAL bestaat hoofdzakelijk uit:

  • Volledig hybride Voice Loggers
  • Toegangscontrole en Security Management systemen
  • Mobiele data en GPS Oriëntatie systemen
  • Cliënt specifieke software en hardware

EAL onderscheidt zich van andere leveranciers doordat het gehele portfolio bestaat uit “eigen” producten. Zowel de productie als soft- en hardware ontwikkeling wordt geheel in eigen beheer gerealiseerd. Hierdoor kan EAL zich volledig onafhankelijk in de markt blijven opstellen en kunnen wij altijd nakomen wat er met een klant is afgesproken. In tegenstelling tot anderen hoeven wij immers geen extra afspraken te maken met de uiteindelijke leverancier. Door deze opstelling en uitgangspunten is onze ontwikkeling ook zeer laagdrempelig en eenvoudig te benaderen.

Ondanks dat EAL alleen met “eigen” producten werkt, is het besef volledig aanwezig dat we niet alleen op de wereld zijn in deze technologische omgeving. Wij maken veel werk om daar waar nodig een interface naar systemen van derden te realiseren, vaak op verzoek van de klant. Dit geeft de maximale flexibiliteit voor onze klanten, omdat hierdoor migraties van de diverse technologieën niet alleen mogelijk zijn, maar op die momenten dat het de klant uitkomt.

EAL excelleert dan ook op het gebied van klantgerichte flexibiliteit – het innovatieve karakter en relatie management. Veel van onze klanten maken gebruik van het complete product portfolio en verzoeken regelmatig om specifieke software te realiseren. Het feit dat er belangrijke Europese aanbestedingen zijn gewonnen geeft aan dat EAL haar succes niet alleen baseert op relationele contacten, maar ook op basis van prijs / prestatie als beste uit de bus komt.