Drone4Logistics

Drone4Logistics

Drone4 Logistiek
Autonoom transport van veel en zwaar materiaal door de lucht heeft tal van voordelen. Om deze volop te kunnen benutten, ontwikkelden wij een drone die grote voorraden én ‘sling’ lading automatisch vervoert. Pakketten, pallets, dozen en kisten gevuld met zowel (voorraad)artikelen als levensmiddelen; deze drone neemt alles mee wat je wilt, naar elke plek die je wenst. Met een maximaal draagvermogen van maar liefst 500 kilogram is Drone4Logistics een ware krachtpatser voor luchttransport. En een financieel aantrekkelijk alternatief voor bijvoorbeeld een helikopter.

Drone4 Emergency
Een drone waarmee gewonde mensen kunnen worden vervoerd; dit is Drone4Emergency. Wij ontwikkelden deze drone voor civiele en militaire doeleinden. Zo kan defensie de drone gebruiken om gewonde of gesneuvelde soldaten uit een gevaarlijk gebied te halen, zonder dat andere levens gevaar lopen. Ook kan de drone worden ingezet voor reddingsoperaties in rampgebieden. Deze drone is er speciaal voor ontworpen en uitgerust; hij meet vier bij vier meter, weegt 130 kilogram en heeft een liftvermogen van maar liefst 500 kilogram. De drone vormt een ideaal alternatief wanneer het risico voor een helikopter om welke reden dan ook te groot is.

Drone4 Landbouw
Het automatisch bewateren, bemesten en besproeien van gewassen – zelfs zonder dat hier rijsporen voor nodig zijn – is allang geen toekomstmuziek meer. Het is vandaag de dag mogelijk met de door ons ontwikkelde Drone4Agro. Deze drone neemt per vlucht 500 kilogram sproeivloeistof mee en laat dit op de juiste locaties boven de gewassen weer los. Elk stukje landbouwgrond wordt zo optimaal en geheel zelfstandig bewerkt. Dit zonder dat er ook maar een mens aan te pas hoeft te komen. De drone vliegt en doet zijn werk helemaal zelf, overdag én als je wilt ook ’s nachts.

Drone4 Brandweer
Drone4FireFighting is dé assistent van brandweerlieden. Een alleskunner, speciaal ontwikkeld om mee te helpen met het blussen van branden. Met 500 liter water of bluspoeder per vlucht, is deze drone in staat om branden op hoogte vanuit de lucht te blussen. Ook neemt de drone eenvoudig een brandweerslang mee omhoog, precies naar die plekken waar men met een ladder niet makkelijk bij kan komen. Of naar locaties waar men met een helikopter niet veilig kan vliegen.