Bosch Energy and Building Solutions

Bosch Energy and Building Solutions

Bosch is een wereldwijd en toonaangevend technologiebedrijf en heeft zich gepositioneerd als één van de grootste IoT bedrijven in de wereld. Vanuit onze Nederlandse vestiging van de divisie Bosch Energy and Building Solutions, bedienen wij de Nederlandse markt met een totaalpakket aan oplossingen en diensten om de veiligheid, het comfort en de efficiency in gebouwen te verhogen en om mensen, waarden en het milieu te beschermen. Onze medewerkers en klanten zijn verspreid over alle regio’s, zodat we dichtbij en naast de klant staan. Ook hierin schuilt onze kracht en klantgerichtheid.

Met onze slogan ”Performance built on partnership” geven wij daadwerkelijk inhoud aan de meest effectieve, innovatieve en klantgericht oplossingen. Dit bereiken wij door een partnership zowel met onze klanten als met onze businesspartners.

Al decennia lang zijn wij specialist in meldkameroplossingen en zijn als merkonafhankelijke technische systemintegrator vertegenwoordigd in de diverse domeinen, waaronder mission critical omgevingen.
Daarin dekken wij alle gebieden af, van ontwerp, engineering, implementatie, beheer en onderhoud, vaak in combinatie met onze business partners.

Bosch is één van de samenwerkingspartners binnen Meldkamerplein.