Boels Rental

Boels Rental

 BOELS CRITICAL SUPPORT

 

Rampen, calamiteiten en noodsituaties lijken in omvang en aantal alleen maar toe te nemen. Ze vragen om snelle en adequate oplossingen.

Boels Rental heeft daarom een nieuwe service in het leven geroepen die oplossingen biedt bij calamiteiten op grote schaal: Boels Critical Support.

Deze afdeling is 24/7 bereikbaar en biedt passende kennis, service en producten.

 

Snel een passende oplossing
De afgelopen tijd werd het nieuws gedomineerd door berichten over het weer en het coronavirus. De hittegolf, met tussentijds zware buien, zorgde voor veel overlast maar ook de nieuwe maatregelen om het virus de kop in te drukken vragen om passende oplossingen. Bijvoorbeeld in de vorm van tijdelijke huisvesting, noodaggregaten, afrasteringen, triagevoorzieningen, crowd management etc. Met deze nieuwe service helpt Boels klanten in noodsituaties. Eén aanspreekpersoon regelt alles was nodig is om de schade te beperken en de situatie (weer) onder controle te krijgen.

 

Geen ramp te groot
Een klant heeft tijdens een calamiteit of noodsituatie genoeg aan zijn hoofd en daarom willen we hem zoveel mogelijk uit handen nemen.

We beschikken over de juiste mensen en het juiste materieel om dat te doen. Omdat we de grootste verhuurder van de Benelux zijn en hier een dekkend filialennetwerk hebben, kunnen we vooral bij rampen van grote omvang snel reageren en leveren. Daarmee zijn we een goede partner voor bijvoorbeeld bedrijven en ziekenhuizen maar zeker ook voor brandweer, politie en veiligheidsregio’s. We kunnen staven op ruim 40 jaar ervaring in de verhuurbranche en dat heeft ons de relevante en specialistische kennis opgeleverd die in noodsituaties nodig is.”

 

Code oranje? Bel oranje!
Boels Critical support is 24/7 bereikbaar via criticalsupport@boels.com en op 046 – 459 2240. Noteer dit nummer bij andere nood- en storingsnummers, zet het in uw telefoon of neem het op in uw calamiteitenplan. Dat spaart zoekwerk en tijd als de nood écht aan de man is!