Ambulanz Mobile

Ambulanz Mobile

Innovatie voor meer veiligheid
Op het terrein van de voormalige tractorfabriek in Schönebeck (Elbe) ontwikkelen wij de veiligste en meest innovatieve ambulance- en speciale voertuigen van Europa. De focus van onze activiteiten is de klant, die zijn voertuig ziet en gebruikt als een plek voor zijn klanten, de patiënten en hun behoeften. Meer dan 300 medewerkers staan ​​voor de toekomst en geven elke dag het beste voor het bedrijf en daarmee voor onze klanten, voor zichzelf, hun kinderen en kleinkinderen. Veiligheid, innovatie en duurzaamheid vormen de basis van onze product- en bedrijfsfilosofie. Wij bouwen en ontwikkelen voertuigen niet alleen voor het "nu", zeker niet voor "gisteren", maar voor de toekomst.

Ambulanz Mobile drieluik

Veiligheid

De veiligheid van personeel en patiënten staat altijd centraal in ons onderzoek en onze ontwikkeling. Met dynamische en onafhankelijke tests creëren we maximale veiligheidsnormen voor het personeel, maar ook voor patiënten en andere mensen op de weg.
Voorsprong door veiligheid.

Ambulanz Mobile veiligheid

Innovatie

We hebben hooggekwalificeerde, uitstekende ontwikkelingsingenieurs in dienst en ontwikkelen voortdurend nieuwe, innovatieve producten, zoals de nieuwe Valeris dakconsolen welke zorgen voor een aanzienlijke brandstof en CO2 bespraring. Onze bedrijfsfilosofie voor mensen die zorgen, redden en helpen.

Ambulanz Mobile Valeris (r)

Duurzaamheid en brandstofbesparing
Onze voertuigen worden ontwikkeld en omgebouwd om duurzaam en zuinig te zijn. Ambulanz Mobile gebruikt uitsluitend materialen voor het interieurontwerp, zoals thermoplast in de vorm van ABS, die 100% recyclebaar zijn. Het is bewezen dat onze aerodynamische blauwlichtsystemen het brandstofverbruik en daarmee de CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen.

Het gebruik van hoogwaardige materialen in uw hulpverleningsvoertuig is het resultaat van doorlopend materiaalonderzoek. Mede mogelijk gemaakt door jarenlange samenwerking met bekende universiteiten en onderzoeksinstituten.

Ambulanz Mobile streeft op een ongekende manier naar behoud van het milieu.

Valeris familie

Voor Ford, Mercedes-Benz, Volkswagen en MAN

Valeris consoles

Valeris familie

Delfis familie

Uniek, met een stahoogte van tenminste 200cm. Beschikbaar voor Mercedes-Benz, Volkswagen en MAN. Voor Ford leverbaar als Novaris XL.

Delfis S

Ambulanz Mobile Novaris XL

Enkele producten uitgelicht

Otaris op basis van MAN TGE of Volkswagen Crafter

Otaris UMCG

Hornis op basis van Volkswagen Transporter 6.1

Ambulanz Mobile Hornis Silverline

Rapid Responder, OVDG of huisartsenvoertuigen op basis van diverse voertuigen eindeloze mogelijkheden. Ambulanz Mobile heeft een jarenlange ervaring en goede reputatie voor deze 'NEF' zoals we die in Duitsland noemen.

NEF 1

NEF 2

NEF3

NEF GLC

 

Van ambulance tot wensambulance
Een conventionele ambulance vormt de basis voor de uitbreiding tot wensambulance. Op basis hiervan worden vervolgens de bijbehorende eisen en wensen gerealiseerd. Maar in vergelijking met alle standaard ambulances heeft de laaste-wens-auto één heel “voor de hand liggende” bijzonderheid: de rondom beglazing voor een panoramisch uitzicht.

Wensambulance

Wensambulance Otaris