Alcom Electronics B.V.

Alcom Electronics B.V.

De professionele mobiele computerdivisie van Alcom voldoet aan de eisen voor productiviteit verbetering in zwaar of extreem werk omgevingen.

"Tough" omvatten sterke trillingen, hoge drop classificaties, extreme temperaturen, nattigheid, stof of alle weersomstandigheden. Onze apparaten zijn vanaf het begin ontworpen voor zwaar gebruik die door deze omstandigheden wordt gekenmerkt, niet alleen in de externe “hard shell”-behuizing maar ook in de interne component en koeling. Ze zijn in staat om om te gaan met veeleisende multitasking-toepassingen. Alle apparaten zijn gebouwd om lang mee te gaan, zijn gemakkelijk te onderhouden of te repareren.

Robuuste tablets/PDA's besparen twee keer zoveel geld op de lange termijn dan consumentenklasse apparaten op de markt, ongeacht de branche of werkstroom.

Ons brede portfolio van oplossingen omvat robuuste & semi-robuuste tablets/PDA's & mobiel voor in voertuigen computerapparatuur die te vinden is in gebieden zoals openbare veiligheid, voertuigen, olie en gas, gezondheidszorg, buitendienst, logistiek, wagenparkbeheer & productie, intelligente detailhandel, magazijn & logistiek, spoorwegen en industriële nutsbedrijven.