Airbus

Airbus

Secure Land Communications (SLC), een business unit van Airbus, biedt geavanceerde communicatie- en samenwerkingsoplossingen waarmee klanten informatie kunnen verzamelen, verwerken en inzetten. Het portfolio is afgestemd op de behoeften van professionals uit de Openbare Veiligheid en Transport, Nutsbedrijven en Industrie (TUI). Het omvat infrastructuren, devices, applicaties en diensten op basis van Tetra-, Tetrapol- en Breedbandtechnologieën. Als Europese leider en een belangrijke internationale speler heeft SLC klanten in meer dan 80 landen en heeft ongeveer 1.150 mensen in dienst in 17 landen.

Bij Tactilon® Agnet draait alles om veilige groepssamenwerking voor uw teams. Het brengt professionele communicatie naar uw smart devices en biedt de mogelijkheid om portofoon en smartphone gebruikers naar dezelfde groepen te brengen. Daarmee worden deze gebruikers onderdeel van de professionele wereld: spraak-, data-, video- en locatieservices zijn allemaal binnen handbereik met de betrouwbaarheid en veiligheid die professionele gebruikers verwachten.
https://www.securelandcommunications.com/tactilon-agnet  

 

Intelligence - Ons Intelligence-portfolio combineert 30 jaar ervaring binnen de domeinen van aardobservatie. Hierdoor kan Intelligence u van dienst zijn in meer dan 100 landen en meer dan 12 industriesectoren, of dit nu commercieel, institutioneel of defensie is.

Tegenwoordig wordt Intelligence erkend als:

  • een wereldwijde toonaangevende leverancier van commerciële optische en radarsatellietbeelden en bijbehorende services en oplossingen
  • een toonaangevende leverancier van en naar Frankrijk, Duitsland en de NAVO
  • een toonaangevende Europese leverancier van oplossingen
  • den data-driven, servicegericht bedrijf, in lijn met veranderende marktverwachtingen en -omstandigheden

SAFEcommand: Onze marktleidende  SAFEcommand-product suite vermindert risico's door de best beschikbare situational awareness te bieden aan degenen die incident management uitvoeren. SAFEcommand biedt nu ook realtime gegevensupdates tussen brandweer- en reddingsdiensten, waardoor het risico verder wordt verminderd, de naleving wordt verbeterd en middelen worden bespaard, terwijl één enkele bron van informatie behouden blijft.

https://www.intelligence-airbusds.com/markets/security/safecommand/

 

Secure Communications, een divisie van Airbus Defense and Space, voorziet overheden, leger en internationale agentschappen van missiekritische spraak- en snelle datacommunicatie op het land,  zee en in de lucht. We combineren de meest uitgebreide bandbreedte voor satellietcommunicatie en de beste mogelijkheden voor netwerkservices en -oplossingen.

 https://securecommunications.airbus.com/