eRIC 2024 wordt ‘interactieve beleving
eRIC 2023-09-08
eRIC 2024 wordt ‘interactieve beleving
Over een kleine zeven maanden opent vakbeurs eRIC 2024 zijn poorten op evenementenlocatie Vliegveld Twenthe. Op 24 en 25 april zullen veiligheidsprofessionals, fabrikanten en leveranciers weer massaal de weg weten te vinden naar het grootste multidisciplinaire vakevenement voor veiligheid, rampenbestrijding en crisismanagement in Nederland. Om kennis te maken, kennis te delen en zich te verdiepen in technische en organisatorische innovaties in hun vakgebied. Editie 2024 krijgt een nog interactiever karakter door de verbinding tussen toonaangevende veiligheidsthema’s en begeleide beurstours en er staan weer spectaculaire demonstraties op stapel.
Politie op eRIC: Samen in de frontlinie
eRIC 2022-04-26
Politie op eRIC: Samen in de frontlinie
Voor de ‘blauwe kolom’ van het OOV-domein is de vakbeurs een platform om niet te missen, de Politie pakt op 18 & 19 mei dan ook flink uit. Politiewerk raakt continu het werkterrein van brandweer, ambulancediensten en andere disciplines. En andersom ook. “Logisch dat een evenement als dit er is, om af te stemmen en nieuwe ontwikkelingen met elkaar te delen”, schetst strategisch kennisadviseur Rob Kouwenhoven van de Politie.
eRIC Politie DSI CBRNe
REASeuro: explosieven als core business
eRIC 2021-10-18
REASeuro: explosieven als core business
Explosievenexpert REASeuro draagt als specialistische privaat bedrijf bij aan de publieke veiligheid, wat het bedrijf verbindt met veiligheidspartners als politie, brandweer, Koninklijke Marechaussee en bijzondere opsporingsambtenaren. Tijdens eRIC 2022 willen de Brabantse explosievenexperts laten zien hoe zij de publieke en private sector kunnen ondersteunen met hun specialisme.
explosieven eRIC REASeuro